1-0 Mattias Jönsson STRAFF (Oliver Oliveros) 12 min
2-2 Johan Revesz (Philip Marklund) 31 min
3-2 Oliver Oliveros (Gustav Lindqvist) 71 min

Johan Revesz 28 min
Mattias Jönsson 55 min
Martin Jönsson 85 min
Victor Larsson 87 min

ÖT Smygehuk vann derbyt och spelade därmed sin åttonde raka match utan förlust. Men det satt hårt inne och det var en öppen match med många chanser åt båda hållen. Domaren från Malmö gjorde en bra första halvlek för att sedan tappa kontrollen fullständigt i den andra halvleken. ÖT Smygehuk började matchen bäst och redan i den 3:e minuten vänder Anders Nilsson bort sin försvarare och avlossar ett hårt skott mot bortre krysset som målvakten gör en fantastisk räddning på. I den 7:e minuten kommer en hörnretur ut till Martin Jönsson som skjuter direkt och bollen smiter strax utanför stolpen. I den 12:e minuten slår nyförvärvet från IFK Trelleborg Gustav Lindqvist en underbar djupledsboll mot Oliver Oliveros som kommer in i straffområdet i kamp med en försvarare och bollen studsar upp på Beharspelarens hand och domaren tvekar inte. Straffspark. Mattias Jönsson stegar upp och sätter straffen stensäkert i mål. Det var Mattias 4:e seriemål i år. I den 21:a minuten slår Martin Jönsson en perfekt frispark som når en omarkerad Nicklas Mattsson som från nära håll nickar över. Nära 2-0 där. Istället kontrar Behar blixtsnabbt där de vänder spelet fint från vänsterkanten till höger och crossbollen studsar över Johan Revesz och Beharspelaren skjuter stenhårt ner till första stolpen och det är utjämnat till 1-1. I den 22:a minuten slår Gustav Lindqvist en fantastisk långboll mot Anders Nilsson som testar skott men skottet går utanför. I den 26:e minuten trampar Oliver Oliveros runt i Behars straffområde och Oliver passar snett bak till Anders Nilsson som skjuter direkt men istället blir det ett hopslag och bollen går mot målvaktens ena kryss men på något sätt får han upp en hand och räddar till hörna. I den 30:e minuten får en Beharspelare bollen mitt på ÖT Smygehuks planhalva och efter tre vunna hopslag är han fri och tåpajar bollen förbi Anders Ohlsson i hemmamålet till 1-2. Bara minuten senare alltså i den 31:a minuten spelar Philip Marklund bollen snett bak till den framstormande vänsterbacken Johan Revesz och Johan skjuter direkt med högerfoten och bollen får en sån fart och touchar en försvarare och går in i mål via målvakten till 2-2. Detta var Johans 2:a seriemål i år. I den 40:e minuten slår inbytte Robin Mårtensson ett fint inlägg där en fri Gustav Lindquist nickar utanför. En händelserik första halvlek slutar 2-2. I den 53:e minuten är Oliver Oliveros igenom på vänsterkanten och han avlossar ett hårt skott mot bortre där målvakten gör en fin räddning. I den 70:e minuten slår Behar ett fint inlägg där en omarkerad forward från nära håll bara ska nicka i mål men Anders Ohlsson lyckas på nått sätt frejda sitt mål med en fantastisk fotparad. I den 71:a minuten chippar Gustav Lindquist elegant fram bollen över försvararen och Oliver Oliveros kommer i fritt läge och Oliver skjuter direkt stenhårt och det är 3-2 för hemmalaget. Detta var Olivers 10:e seriemål i år. I den 77:e minuten slår Gustav Lindquist en hörna som når Kaj Nurmi och Kaj skjuter men bollen når Anders Nilsson som blir fri och Anders placerar kallt in 4-2. Detta var Anders 13:e seriemål i år. Avgjort nu? Nej då, Behar gav aldrig upp. I den 86:e minuten slås en frispark in i ÖT Smygehuks straffområde och en omarkerad Beharspelare kan från nära håll klacka in reduceringen till 4-3. Nu blevdet lite kalabalik i ÖT Smygehuk. I den 87:e minuten prickar Behar Anders Ohlssons ena stolpe. Tur för hemmalaget där. Matchen slutar med en hemmaseger 4-3 och vi är väldigt nöjda med de tre poängen. I nästa match som dessutom är en seriefinal väntar serieledarna Sjöbo IF på hemmaplan på torsdagen den 26:e augusti klockan 18:30.